fbpx

☀️Lantisor Raza De Soare (rotativ)🌻

50% REDUCERE

^Apăsați aici pentru a afla prețul!^

☀️ Înalță-ți strălucirea interioară cu lănțișorul nostru în formă de floarea soarelui, un simbol al feminității și optimismului! Fiecare petală delicată strălucește ca o rază de soare, aducând o energie pozitivă și o frumusețe naturală.

👑 Descoperă eleganța pură a naturii cu colierul nostru în formă de floare-soarelui! Fiecare petală strălucește, aducând lumina și căldura în jurul tău.

🌻Design Inspirat: Simbol al optimismului și frumuseții, floarea-soarelui este imortalizată într-un design rafinat, aducând un strop de natură în fiecare zi.

🌻Calitate Superioară: Fiecare lănțișor este confecționat cu atenție la detalii, folosind materiale de cea mai înaltă calitate (Argint 925 + cristal din Zirconiu)

🌻Cadoul Perfect: Oferă sau îți oferă bucuria unei bijuterii care îmbină natura cu rafinamentul. Perfect pentru orice ocazie specială sau pur și simplu pentru a-ți încânta ziua cu o notă de eleganță.

💰 PREȚ REDUS: 82 RON 145 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.

💵 PLATA LA LIVRARE.

✨ CALITATE GARANTATĂ.

✅ DREPT DE RETUR 14 ZILE.

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@utillo.ro de luni până vineri.